Over ons

Bij IJssalon Doppio draait alles om passie, traditie en de kunst van perfect ijs. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het brengen van de authentieke smaken van Italië naar uw buurt. Elk bolletje ijs dat we serveren, wordt ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om een onvergetelijke smaakervaring te garanderen.

Onze ijssalon is een familiebedrijf dat generaties lang de geheimen van het Italiaanse ijsmaken heeft doorgegeven. We geloven in kwaliteit boven kwantiteit en nemen de tijd om elke smaak tot in de perfectie te verfijnen. Van klassieke favorieten zoals vanille en chocolade tot innovatieve creaties zoals pistache met karamel-zeezout, ons assortiment biedt iets voor iedere smaak.

Bij Doppio streven we ernaar om meer te bieden dan alleen heerlijk ijs. Onze gezellige sfeer, vriendelijke service en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk bezoek aan onze ijssalon een moment van puur genot is. Daarnaast brengen onze charmante ijskarren dezelfde vreugde naar evenementen en feesten, waardoor elke gelegenheid bijzonder wordt.

Kom langs en proef zelf waarom IJssalon Doppio synoniem staat voor de beste ijservaring. Of het nu gaat om een zomerse traktatie of een speciale viering, wij heten u van harte welkom bij IJssalon Doppio – waar elk bolletje een glimlach brengt..